Hoe vaak wil je gitaarles

– WEKELIJKS
– OM DE WEEK (meest populair)
– EENS PER MAAND

Sommige beginners denken dat wekelijks gitaarles optimaal is, maar dat is echt niet nodig. Zelfs voor beginners is ’om de week’ een prima regelmaat. Elke les duurt 50 minuten en is behoorlijk intensief. Gitaristen met meer ervaring nemen soms eens per maand les. Zij werken zelfstandig en willen af en toe wat feedback. 

Vier lessen tegoed
Ik lever setjes van minimaal vier gitaarlessen. Je ontvangt ze als een persoonlijk tegoed. Je kunt les nemen zo vaak je wilt, tot minimaal één les per maand. Na vier lessen kun je besluiten of je door wilt gaan met de volgende vier.

Neem les wanneer het uitkomt
Je kunt een gitaarles nemen wanneer het jou het beste uitkomt. Na afloop van elke les plannen we samen de volgende, dus ver vooruit plannen is niet nodig. Dat is handig voor iedereen met een flexibele agenda.

Proefles

Een proefles is een kennismaking en echt geen auditie. Vertel me welke muziek je graag wilt spelen en ik laat zien hoe ik werk en wat je van mij kunt verwachten. Een proefles duurt ±40 minuten en is natuurlijk vrijblijvend. Vraag hem aan, dan mail ik je direct wat opties zodat je zelf kunt kiezen wanneer je langs komt. info@gitaarclubamsterdam.nl

Tarieven

50 min privéles: € 38,- . Proefles: € 10,-
Tarieven zijn inclusief 21% BTW.
Leerlingen jonger dan 21 jaar betalen excl BTW.
Jaarlijkse tariefcorrecties zijn voorbehouden.
Op verzoek ontvang je een BTW factuur op naam.
KvK nummer: 52739821

Gitaarles in Amsterdam